• Свеж
Опашка светло компатибилна со 2000-2001, 2003- Нисан граничен сет на лев возач и десна патничка страна

Опашка светло компатибилна со 2000-2001, 2003- Нисан граничен сет на лев возач и десна патничка страна

DEN 527.68

Стока
Во продавницата

Специфични производи на производи Вклучени : Без сијалица (и) Тип на сијалица : Халогенленс Боја : Црвена и пушена пакет Lens Custom : NOFIT : Директен фитфтимент Тип : Директна замена Број на дел : 265597 B425, 265598 Z325 PARTS Број на број : 265597 B425 Аранти : 1- Година неограничено -милестично гарантирано производство од компоненти со највисок квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Од октомври 1999 година, Nissan2003 Frontier Base2001, 2003 Frontier SE2003-2004 Frontier SVE2000 Frontier (Submodel : SE, XE) 2001, 2003-2004 Frontier (Submodel : SC, XE) Специфици на производи Спецификации на производи Вклучени : Без сијалици : Без сијалица (и) Тип на сијалица : Халогенски леќи : Red & Smoked Lens Custom Bundle : No Fit : Direct Fit Fitment Type : Direct Replacement Other Part Number : 265597 B425, 265598 Z325 Parts Link Number : NI2818103 Interchange Part Number : 265597 B425, 265598 Z325, NI2818103 Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from Компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Компатибилен со следниве возила : Fitnote : Датум на производство од октомври 1999 година Frontier Base Nissan 2003. 2001, 2003 година Frontier SE. 2003-2004 Frontier SVE. 2000 граница (подмодел : SE, XE). 2001, 2003-2004 граница (подмодел : SC, XE).

Карактеристики на производот

Поврзани производи