• Свеж
Холи Перформанси 300-Колектор За Внесување Мотор

Холи Перформанси 300-Колектор За Внесување Мотор

DEN 880.00

Стока
Во продавницата

Efi Hi-Ram Доза, 2 x 4500 (2 x 2000cfm странично или вградена монтажа); Модуларниот Колектор За Внесување Hi-Ram Меморија Holley GM LS3/L92 е воведен како рентабилна алтернатива на фабрикуваниот лим-метал за апликации со високи перформанси каде висината на индукцискиот систем не е ограничена. Спојувањето на овој внес На Hi-Ram Меморија со високотековните глави НА цилиндрите ВО стилот LS3/L92 има извонреден потенцијал За n/A и присилни индукциски апликации по буџетски ум. Агресивниот, смел стил одгледан на трка ќе ги разјасни лошите намери за влечење трка, мускулен автомобил, морски, теренски, песочници, камиони за влечење, патека, апликации за улични прачки и многу повеќе!- Основата е дизајнирана да биде модуларна во конфигурација за да прифати широк спектар на карбурирани и ефи врвови и да биде привлечна за градителите и фабрикувачите како основа за сопствени индукциски системи.- Должина на тркачот и заострениот пресек дизајниран да работи добро за широк спектар на конфигурации на моторот-шините ЗА гориво ЕФИ се обработени ЗА-8ан фитинзи ЗА О-прстен со премини доволно големи за да се приспособат на високи текови на гориво и да ги намалат пулсирањата на притисокот во системот за гориво и да бидат стандардни со комплетите ЕФИ Хи-Рам.- Леано алуминиумска конструкција.- Наменет за употреба На N/A или принудени индукциски мотори во опсег од 6,0 до 7,0+ литри, максимална моќност при 7000-8000+ВРТЕЖИ во МИНУТА.; Висина ( Карбурирана или ЕФИ, 2х4в Горна Монтажа И Празно) * €" 11.08.€ на прирабницата на капакот на долината на подигнувачот на блокот на моторот. Основен Пленум Висина На Прирабницата за Монтирање на Врвот "8,42€" до прирабницата на капакот на долината на подигнувачот на блокот на моторот. Големина на пристаништето-2,49€ Висина x 1,21€ Широк. Монтажа Прирабница Тип Заптивка" Стандард LS3 Обликувани О-Прстен. Пленум Врвот Заптивка Тип " 3 / 32 - € Круг О-Прстен Кабел. Должина на тркачот "6.50.€, Како-Фрлена Тркачка Површина на Пресек" Заострени 4.25 во -2 до 2.77 во -2.

Карактеристики на производот

Поврзани производи