• Свеж
1 4 Вози Длабоко Приклучок Во собата, САЕ, МЕНУВАЧ 80309Д

1 4 Вози Длабоко Приклучок Во собата, САЕ, МЕНУВАЧ 80309Д

DEN 607.84

Стока
Во продавницата

Живеејќи до угледот на брендот, менувачот целосните полски хромирани приклучоци даваат невидена брзина, сила и пристап. Овие приклучоци имаат влезен агол за водење на прицврстувачите и нудат длабочини на назабеност длабоки како прицврстувачите. Големите ознаки со тврд печат овозможуваат лесна идентификација и приклучоците лесно може да се препознаат како SAE (двојна линија) или метричка (линија со виткање). Дополнително, дизајнот на surface Drive® става сила на становите на прицврстувачите за подобрена издржливост и намалено заокружување на прицврстувачот. 80135Д Е 1/4 Инчи. возете 13 мм приклучок. Дизајнот на вчитување надвор од аголот го намалува заокружувањето на прицврстувачот. Заоблено отворање за водење на прицврстувачот во штекерот. Голема идентификација на големината со тврд печат. Двојна линија (САЕ) и прстен со виткање (метрички) за лесно идентификување на стандардните наспроти метричките приклучоци. Целосната полска хромирана завршница лесно се чисти и се спротивставува на корозијата. Ги исполнува Или надминува ASME B107.1.

Карактеристики на производот

Поврзани производи