• Свеж
Dorman IB90116RD Држач За Раката На Управувачот За Специфични Модели НА CADILLAC Chevrolet Gmc одговара избери: 1993-CHEVROLET GMT-400, 1995-CHEVROLET TAHOE

Dorman IB90116RD Држач За Раката На Управувачот За Специфични Модели НА CADILLAC Chevrolet Gmc одговара избери: 1993-CHEVROLET

DEN 7262.08

Стока
Во продавницата

Оваа цврста држач за раката за безделничење е изградена за максимална апсорпција и издржливост на оптоварувањето. Одликувајќи се со зацврстена топчеста обетка со високо полирана топка, сервисно интегрирано лежиште, И.Ц. е. синтетичка маст и врвна отпорност на корозија. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Цврста конструкција-ова склопување на држачот за рачка во мирување е изградено со карактеристики за да се зголеми апсорпцијата и издржливоста на вредните возила. Супериорна Топчеста Обетка-зацврстена Армурадска обетка со голема, високо полирана топка. Подмачкан интегриран лежиште-сервисен интеграфит лежиште претходно натоварен со и. Ц. е. синтетичка маст. Премиум отпорност на корозија-надворешен Слој На Временските Услови за да се спротивстави на корозија. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Кадилак Ескалада : 1999, 2000 Шевролет Блејзер : 1993, 1994 Шевролет Ц1500 Приградски : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц1500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999цхевролет Ц2500 Приградски : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц2500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Ц3500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000чевролет К1500 Приградски : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет К1500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет К2500 Приградски : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999цхевролет К2500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет К3500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Силверадо : 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Шевролет Тахо : 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000гмц Ц1500 Приградски : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Гмц Ц1500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Гмц Ц2500 Приградски : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 Гмц Ц2500 : 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000се вклопува и повеќе возила што не се наведени овде.

Карактеристики на производот

Поврзани производи