• Свеж
Мизмор и Blackрју Блек-Дијалетеја-ЦД

Мизмор и Blackрју Блек-Дијалетеја-ЦД

DEN 576.00

Стока
Во продавницата

Портланд, или црно-дум пауерхаус, МИЗМОР ги здружи силите со мулти-инструменталистот (и музичар во живо ЗА МИЗМОР )dreрју БЛЕК за да создаде маестрална соработка насловена Дијалетеја. Две масивни и интроспективни патеки го исполнуваат просторот и времето како што го знаеме со повлажни звучни пејзажи кои истражуваат мрачна и убава изолација. Прогонувачки и хипнотизирачки, бескрајните бранови на звучна носталгија, триумфално се појавуваат преку сирените на утеха и медитативните ветрови Мизмор Иdreрју Блек - Дијалетеја - Цд Издавачка Куќа : Гилеад Медиа. Музички Жанр : Њу Ageџ.

Карактеристики на производот

Поврзани производи