• Свеж
Музика Во Движење Повеќе Музика Во Движење

Музика Во Движење Повеќе Музика Во Движење

DEN 337.28

Стока
Во продавницата

Дигитално ремастериран два-фер кој содржи пар албуми на ЕДНО ЦД. За да ги сними овие албуми, Лари Елгарт го состави својот познат оркестар од 18 мажи за да ја одржи најреалната сесија. Со 21 Канал на располагање, инженерот постигна огромна флексибилност и возбудливо инструментално присуство. Физичкиот распоред на седиштата на музичарите беше разработен многу внимателно за да се одржат сите делови на оркестарот во близок контакт едни со други. Сето ова ја надополни идејата На Елгартс За Музика во Движење. Преголемиот впечаток, кога ги слушате резултатите, е еден од исклучителна јасност, без оглед на сложената инструментација на аранжерите. Аранжманите, патем, беа специјално создадени од Џон Муртау и Луис Глукин за понатамошно демонстрирање на новиот 21 Канал Звук. Тоа Е Целата Музика! Верно снимен за повторно создавање, на рекорд, познатиот и природен звук на бендот Лери Елгарт! Сите снимени во ЊУЈОРК 1962! Музика Во Движење / Повеќе Музика во Движење (ЦД).

Карактеристики на производот

Поврзани производи