• Свеж
Филтерот За Воздух Во кабината Одговара изберете: 2009 - ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА, 2012-ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ

Филтерот За Воздух Во кабината Одговара изберете: 2009 - ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА, 2012-ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ

DEN 398.72

Стока
Во продавницата

Викс Кабина Воздушен Панел. Филтрите за Воздух во Кабината ВИКС го отстрануваат поленот, прашината, саѓите и другите контаминирани со воздух од воздухот во возилото за нормални и тешки услови на возење. Филтрите ЗА воздух ВО кабината ВИКС се подобрени со Микробанска антимикробна технологија која го инхибира растот на микробите на медиумите за филтрирање и штити од оштетување на бактерии, мувла и мувла. Онаму каде што е применливо, комбинираниот медиум за отстранување мирис ги намалува мирисите од издувните системи на блиските возила. Филтрите за воздух ВО кабината ВИКС се препорачуваат за интервал НА промена на филтерот ОЕМ. ВИКС нуди целосна линија на филтри за воздух во кабината со висока ефикасност за патнички автомобили и лесни камиони. Ауди, ВВ (04-18). Викс Кабина Филтер За Воздух 24489. Викс Кабина Филтер За Воздух 24489. Викс Кабина Филтер За Воздух 24489. Викс Кабина Филтер За Воздух 24489. Одговара Изберете : 2016-2018 ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА 4 Цил 1.4 Л 2005-2007,2009-2013 ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА 5 Цил 2.5 Л 2014-2017 ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ 4 Цил 1.8 Л 2012-2013 ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ 5 Цил 2.5 Л 2014-2015 фолксваген џета 4 цил 1.8 Л 2015-2017 Фолксваген ТИГУАН 4 ЦИЛ 2 Л 2008 ФОЛКСВАГЕН ГЛИ 5 ЦИЛ 2.5 Л 2012-2013 ФОЛКСВАГЕН БУБА 5 ЦИЛ 2.5 Л 2013,2015-2017 ФОЛКСВАГЕН ЦЦ 4 Цил 2 Л 2015-2016,2018 ауди к3 4 цил 2 л 2014-2017 Фолксваген Буба 4 ЦИЛ 1,8 Л 2006-2007,2009 ФОЛКСВАГЕН ЗАЈАК 5 Цил 2,5 Л 2008 ФОЛКСВАГЕН ЗАЈАК 5 цил л 2018 ФОЛКСВАГЕН БУБА 4 ЦИЛ 2 Л 2010-2013 ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ 5 ЦИЛ 2,5 Л 2010 фолксваген ЕОС 4 ЦИЛ 2 Л 2006-2008,2018 ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ 6 ЦИЛ 3.6 Л 2008 ФОЛКСВАГЕН Р32 6 Цил 3.2 Л 2012-2013 АУДИ А3 4 ЦИЛ 2 Л 2008-2009 АУДИ ТТ 6 ЦИЛ 3.2 Л 2009-2012 ФОЛКСВАГЕН ЦЦ 6 ЦИЛ 3.6 л 2010-2014 АУДИ ТТ 4 ЦИЛ 2 Л 2006-2009 АУДИ А3 6 ЦИЛ 3.2 Л 2007 ФОЛКСВАГЕН ЕОС 6 ЦИЛ 3.2 Л 2006 ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ 4 ЦИЛ 1.9 Л И ПОВЕЌЕ - Додадете Го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Карактеристики на производот

Поврзани производи