• Свеж
Комплет За Надградба На Погон На Ребро

Комплет За Надградба На Погон На Ребро

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Комплет За Надградба На Погон На 10 Ребра; 144/174 Форд С/Б; Вкл. Затегнувач; 10 Ребро Појас; 6 во. Макара; Држач За Монтирање со / Фиксен Извлекувач На Безделничење; Хардвер За Монтирање;Надградба На Погонот Со 10 Ребра Китвејанд не е непознат за резервниот пазар за перформанси. Од 1930-тите, Веианд доставува сериозни делови за изведба на ентузијасти на улица /ленти, морски клиенти и тркачи со тврдо јадро. Времињата се сменија бидејќи поголемите мотори, повисоките Вртежи во Минута, подобрите системи за палење и ултра ефикасните дизајни на главата на цилиндрите создадоа потреба за подобра технологија на колектор. Веианд испорача! 10 Комплет За Надградба На Погонот На Ребрата; Тешка Должност.

Карактеристики на производот

Поврзани производи