• Свеж
Брендон Лопез - Вилевилевилевилевилевилевилевил-Винил

Брендон Лопез - Вилевилевилевилевилевилевилевил-Винил

DEN 1.00

Стока
Во продавницата

Вилевилевилевилевилевилевил е извонредно ново соло дело на виртуозниот басист/композитор Брендон Лопез. Рекорд за перцепциите. Посочено : ова ново дело е "помалку за-нешто - отколку за перцепциите на нештата, преиспитување на тие перцепции и евентуално менување на перцепциите."Од Њујоршката Филхармонија Дејвид Гефен хол ДО САМОСТОЈНИТЕ подруми ВО бруклин, Лопез опширно работеше покрај многу светилници на џез, класична, поезија и експериментална музика. Како и со сите басисти со голема вештина и посветеност, Лопез е плодно активен во соработките бидејќи е многу баран. Прегледот На Книгите во Кливленд забележа : " ова е виртуозност како вокабулар, целосно владеење со текстурата, суптилноста и длабочината до која може да се дојде."Албум Песни1. Какоедгеофамахете2. Пири3. Били4. Реал бадвибес5. Вилевилевилевилевилевилевиле6. Комо Ел Фило Дел Мачете7. Понсеневјорк8. Вистинската Лоша Атмосфера Брендон Лопез - Vilevilevilevilevilevilevilevilevilevilevilevilevilevile-Винил.

Карактеристики на производот

Поврзани производи