• Свеж
Џон Аберкромби Квартет-Ап И Доаѓање-ЦД

Џон Аберкромби Квартет-Ап И Доаѓање-ЦД

DEN 3.33

Стока
Во продавницата

Гитаристот Џон Аберкромби-кој е лидер на ЕЦМ од 1974 година-се враќа со втор албум на овој квартет. Слични доблести на лирска мелодија и хармонична/subмичка суптилност се очигледни со уште поголем акцент на трајните вредности на песната. Албумот ја прикажува течната фраза И блескавиот тон На Аберкромби, со мелодичен проток на водечката светлина. Џон Аберкромби Квартет-Ап И Доаѓање-ЦД. 2017. Гитаристот Џон Аберкромби-кој е лидер на ЕЦМ од 1974 година-се враќа со втор албум на овој квартет. Слични доблести на лирска мелодија и хармонична/subмичка суптилност се очигледни со уште поголем акцент на трајните вредности на песната. Албумот ја прикажува течната фраза И блескавиот тон На Аберкромби, со мелодичен проток на водечката светлина.

Карактеристики на производот

Поврзани производи