• Свеж
Беги Адаир-Длабоки Намалувања-ЦД

Беги Адаир-Длабоки Намалувања-ЦД

DEN 2.00

Стока
Во продавницата

Длабоките Кроеви се ѕвездена колекција од 20 песни со помалку откриени скапоцени камења од каталогот На Зелениот Рид на легендата за џез пијано, Беги Адаир. Со нејзиниот лирски стил, интимен допир и експертиза во толкувањето На Американската книга со песни, Г-Ѓа Адаир ја зацврсти својата позиција во џез заедницата како една од великаните на сите времиња. Со нејзиното поминување во јануари 2022 година, таа остава зад себе наследство од музичка елеганција, внимание на мелодијата и милиони обожаватели ширум светот. Беги Адаир-Длабоки Намалувања-ЦД. 2022. Длабоките Кроеви се ѕвездена колекција од 20 песни со помалку откриени скапоцени камења од каталогот На Зелениот Рид на легендата за џез пијано, Беги Адаир. Со нејзиниот лирски стил, интимен допир и експертиза во толкувањето На Американската книга со песни, Г-Ѓа Адаир ја зацврсти својата позиција во џез заедницата како една од великаните на сите времиња. Со нејзиното поминување во јануари 2022 година, таа остава зад себе наследство од музичка елеганција, внимание на мелодијата и милиони обожаватели ширум светот.

Карактеристики на производот

Поврзани производи