• Свеж
Беркли Powerbait® Гили Мека Мамка-HD Crappie

Беркли Powerbait® Гили Мека Мамка-HD Crappie

DEN 208.64

Стока
Во продавницата

Power Bait® Gilly Е Про Дизајниран од Bassmaster Classic® Шампионот Мајк "АЈК" Јаконели. Дизајнот под јапонско влијание обезбедува неверојатно природна презентација во форма, боја и акција. Шупливата глава овозможува лесно дробење при удари и помага да се ориентира мамката во исправена положба при пливање. Опрема вертикала со бестежинска местење, странично Како Тексас опрема, На Жига Главата, Со Пондерирана кука за пливање, Линија-преку Стингер Кука опрема, или дури и На Капка шут. Џем-преполн со Вкус На Моќност тоа гарантира дека имате најдобри шанси да ја поставите куката на секој залак! Достапно ВО Hd Tru Бои и стандардни инјектирани бои Про Дизајн Од Bassmaster Classic® Шампионот Мајк" АЈК " Јаконели со тежок Јапонски дизајн и влијание на техниката. Неверојатно природна презентација во форма. боја. и акција. Шупливата глава овозможува лесно дробење при удари и помага да се одржи мамката во исправена положба при пливање. Риг странично Како Тексас опрема. Џиг Глава. Пондерирана кука за пливање. Линија-преку Стингер Кука опрема. или дури и На Капка истрел. Џем-преполн со Вкус На Моќност за да се осигурате дека ќе имате шанса да ја поставите куката на секој залак.

Карактеристики на производот

Поврзани производи