• Свеж
Не-Абелијанска Група И Поврзан Криптосистем

Не-Абелијанска Група И Поврзан Криптосистем

DEN 720.00

Стока
Во продавницата

Оваа Публикација Ламберт е дел од континуираната програма на хартиени учебници специјално дизајнирани за студенти во земјите во развој по намалена цена. Оваа книга претставува нов криптосистем со јавен клуч (заснован на Конечни Не-Абелиски Групи). Во нашиот систем може да се користат и Други Не-Абелиски Групи. Сепак, мора да бидеме внимателни во примената На Не-Абелијанска Група на нашиот криптосистем со цел криптосистемот да биде безбеден. Постоењето На абелијанска нормална подгрупа ја намалува безбедноста на криптосистемите. Значи, секоја абелиска нормална подгрупа мора да биде од мал ред. Во предложениот алгоритам изразувајќи елемент На Г е ефикасен и изборот на параметар, исто така, полесно компаративно. Во идната работа, планиравме да направиме анализа на сложеноста на времето и безбедносна анализа користејќи криптографски софтвери. Не-Абелиска Група И Поврзан Криптосистем (Мек).

Карактеристики на производот

Поврзани производи

Паралакса: Ре-Визии За Културата И Општеството: Криптографска Имагинација: Тајно Пишување Од Едгар По На Интернет

Доналд Е Криптографијата, во оваа сметка, ја именува технологијата на книжевната продукцијадијакритич�

DEN 752.00

Избрана Книга За Загатки: Книга За Активности За Загатки За Возрасни, 180+ Мешани Загатки Со Големи Букви-пребарување Зборови,

Разновидна книга за загатки со над 120 страници загатки, вклучувајќи Пребарување Зборови, Судоку, Крипто�

DEN 143.84

Напредок Во Криптологијата-Азијакрипт: 25-Та Меѓународна Конференција За Теорија и Примена на Криптологијата и Безбедноста На

Тритомниот сет НА ЛНКС 11921.11922 и 11923 година ја сочинува судиската постапка на 25та Меѓународна Конференци�

DEN 814.40

Дел I Од Јазичните Фрагменти Откриени во 1870, 1872 година, И Во Врска Со Дијалектот На Магадите и Другите Скитници Племиња,

Оваа книга е фасцинантен поглед на јазичната историја на Авганистан, Индија и Пакистан Ги истражува диј

DEN 479.20

Криптограм Загатка Книга За Возрасни Големи Печати: Криптограм Загатка Книга За Возрасни Со Совети Големи Печати Криптограми

Оваа неверојатна книга за загатки со криптограм е начин да се опуштите додека го одржувате вашиот ум ос�

DEN 253.44

Белешки За Предавање Во Компјутерски Науки: Напредок Во Криптологијата -- Азијакрипт: 7-та Меѓународна Конференција За Теорија

Потеклото На азијакриптната серија конференции може да се проследи уште во 1990 година, кога ?се одржа кон

DEN 1.33

Дел I Од Јазични Фрагменти Откриени во 1870, 1872, И Во Врска Со Дијалектот На Магдд и Други Скитници Племиња, Арготи На Крадци,

ОВА Е ТОЧНА репродукција на книга објавена пред 1923 година Ова НЕ е КНИГА НА ОЦР со чудни ликови, воведени

DEN 3.00

Избрани Области Во Криптографија-Сак: 25-Та Меѓународна Конференција, Калгари, Аб, Канада, 15-17 август,, Ревидирани Избрани

Оваа книга содржи ревидирани избрани трудови од 25та Меѓународна Конференција За Избрани Области Во Кри

DEN 2.00

Напредок Во Криптологијата -- Азијакрипт: 19-Та Меѓународна Конференција За Теорија и Примена на Криптологија и Информации,

Кодови За Автентикација На Пораки. Потписи. Криптографија Заснована Врз Физички Претпоставки. Повеќепа

DEN 798.56