• Свеж
Алвита Органски Конска Опашка Чај Билен Додаток, Торба

Алвита Органски Конска Опашка Чај Билен Додаток, Торба

DEN 232.00

Стока
Во продавницата

АЛВИТА ОРГАНСКИ КОНСКА ОПАШКА ЧАЈ БИЛЕН ДОДАТОК ОБЕЗБЕДУВА УДОБЕН И ВКУСЕН НАЧИН ЗА ПОДДРШКА НА ЗДРАВЈЕТО НА УРИНАРНИОТ ТРАКТ. НАШИТЕ КЕСИЧКИ ЧАЈ ПРАВАТ ЧАЈ СО БЛАГ ТРЕВЕН ВКУС СО ЛЕСНА ДОПОЛНИТЕЛНА АРОМА. ОРГАНСКАТА КОНСКА ОПАШКА ВО НАШИОТ ПРОИЗВОД ИМА ТРАДИЦИЈА КОЈА ДАТИРА ОД ДОМОРОДНИТЕ АМЕРИКАНСКИ, ЕВРОПСКИ И АЈУРВЕДСКИ МЕДИЦИНСКИ СИСТЕМИ И Е ЗАБЕЛЕЖАНА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ЈАЧИНАТА НА УРИНАРНИОТ ТРАКТ. ОВАА КУТИЈА СОДРЖИ 24 ОД НАШИТЕ ВРЕЌИ СО БИЛЕН ЧАЈ, ОБЕЗБЕДУВАЈЌИ ДОВОЛНО ПОРЦИИ ЗА ДА ТРААТ 8 ДЕНА во 3 Ц.НА ДЕН. Алвита Органски Конска Опашка Чај Билен Додаток, 24 Торба.

Карактеристики на производот

Поврзани производи