• Свеж
Алтернаторот Одговара На Кадилак Флитвуд Буик Патмастерот Шевролет Астро Ван Ка

Алтернаторот Одговара На Кадилак Флитвуд Буик Патмастерот Шевролет Астро Ван Ка

DEN 1.33

Стока
Во продавницата

ЗАМЕНУВА : AC DELCO : 334-2396 334-2314 DELCO : 10463104 10463149 10463172 10479912 1101600 1101647 ITEM ОПИС : АЛТЕРНАТОРУНИТ ТИП : DELCOVOLTAGE : 12 AMPERAGE : 105 FAN : НАДВОРЕШЕН РЕГУЛАТОР : ВНАТРЕШЕН МАКАРА : СЕРПЕНТИНЕГРОВИ : 6РЕГУЛАТОРСКИ ЧАСОВНИК : 11 : 00ПОЛАРНОСТ : НЕГАТИВЕБ+ ТЕРМИНАЛ : М6-1,0 МОНТАЖНО УВО 1 : М8-1,25 НАВОЈМОНТИРАЧКО УВО 2 : 10,2 ММ НЕНАМЕСТЕНА ТЕЖИНА : 11,69 ФУНТИ / 5,31 КГПРОИЗВОД ИЗВЕСТУВАЊЕ : КАКО ДИСТРИБУТЕР НА ДЕЛОВИ НАЈЧЕСТО ПРОДАВАМЕ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ (СИТЕ ДЕЛОВИ ОД ОЕМ БИ БИЛЕ ЗАБЕЛЕЖАНИ КАКО ТАКВИ). Резервните делови не се добиени од оригиналното возило или производителот на опрема, но се дизајнирани да функционираат исто како - ако не и подобро од-оригиналот. Сите продадени делови се нови.АПЛИКАЦИИ : ВЕ МОЛИМЕ ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШИОТ БРОЈ НА ДЕЛ ОД ОЕМ ОД ВАШАТА ОРИГИНАЛНА ЕДИНИЦА ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ МОНТАЖА.BUICK ROADMASTER 91 5.0 L(305) V8 ALLBUICK ROADMASTER 92 5.7 L(350) V8 ALLCADILLAC FLEETWOOD 92-91 5.0 L(305) V8 ALLCADILLAC FLEETWOOD 92-91 5.7 L(350) V8 ќе б/COACHBUILDER OPTCHEVROLET АСТРО ВАН 89-87 4.3 L(262) V6 W/ACCHEVROLET АСТРО ВАН 89-87 4.3 L(262) V6 ќе б/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 87 4.3 L(262) V6 100 AMPCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 87 4.3 L(262) V6 85 AMPCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 87 5.0 L(305) V8 100 AMPCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 87 5.0 L(305) V8 85 AMPCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-87 5.7 L(350) V8 C,K - W/AC, 105 ЗАСИЛУВАЧ, 6-МИЛО PULLEYCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-87 5.7 L(350) V8 C,K - W/AC, 100 ЗАСИЛУВАЧ, 6-МИЛО PULLEYCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-87 5.7 L(350) V8 C,K - ќе б/AC, 85 ЗАСИЛУВАЧ, 4-МИЛО PULLEYCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-88 4.3 L(262) V6 W/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-88 4.3 L(262) V6 ќе б/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-88 5.0 L(305) V8 СПБ, W/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 89-88 5.0 L(305) V8 СПБ, ќе б/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 92 6.5 L(395) V8 (ДИЗЕЛ) СПБ, W/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 92 6.5 L(395) V8 (ДИЗЕЛ) СПБ, ќе б/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 92-87 6.2 L(379) V8 (ДИЗЕЛ) C,K - W/AC, СПБ, 100 AMPCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 92-87 6.2 L(379) V8 (ДИЗЕЛ) C,K - ќе б/ACCHEVROLET C / K / R / V СЕРИЈА МАГНЕТИ 92-91 6.2 L(379) V8 (ДИЗЕЛ) C,K - W/AC, да се ОДЛУЧАТ, 105 AMP НОВИ АЛТЕРНАТОР ОДГОВАРА на Chevrolet Camaro 5.0 l 5.7 l 1990 1991 1992 година, Г Комбиња 4.3 5.7 l l 19.

Карактеристики на производот

Поврзани производи

Денсо Реконструиран ДЕНСО Прв Пат Одговара Алтернатор 210-Одговара изберете: 2007-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2007-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

Денсо алтернаторите За Прв Пат Ги исполнуваат или надминуваат сите стандарди на производителот, правил

DEN 3007.84

Денсо Повторно Произведени ДЕНСО Прв Пат Одговара Алтернатор 210-Одговара изберете: ЏИП WRANGLER НЕОГРАНИЧЕН, ЏИП WRANGLER

Денсо алтернаторите За Прв Пат Ги исполнуваат или надминуваат сите стандарди на производителот, правил

DEN 3.00